Ναδάλ: «Θα συνεχίσω να παλεύω»

Ναδάλ: «Θα συνεχίσω να παλεύω»

Ο Ράφα Ναδάλ με δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του 14ου Ρολάν Γκαρός στην καριέρα του σημείωσε ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ράφα Ναδάλ με δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του 14ου Ρολάν Γκαρός στην καριέρα του σημείωσε ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται.

Ο Ισπανός, θρύλος του τένις, διέψευσε τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει πριν τον τελικό με τον Ρουντ ότι θα ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του. Ο Ναδάλ ευχαρίστησε την ομάδα του τονίζοντας ότι χωρίς εκείνους θα είχε σταματήσει εδώ και καιρό.

«Πρώτα να πω στον Κάσπερ ότι είναι απολαυστικό να παίζω μαζί σου. Συγχαρητήρια για όσα έχεις πετύχει στην καριέρα σου και ειδικά αυτές τις δύο εβδομάδες. Κάνετε σπουδαία δουλειά με την ομάδα σου. Ένα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και την οικογένειά μου. Συμβαίνουν απίθανα πράγματα φέτος χάρη σε εσάς. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές των τραυματισμών, αν δεν είχα την υποστήριξή σας, δεν θα είχε γίνει τίποτα και θα είχα σταματήσει πολύ νωρίτερα. Είναι το καλύτερο τουρνουά του κόσμου για μένα. Για μένα είχα περίεργα συναισθήματα όλο αυτό το διάστημα. Δεν πίστευα ότι θα είμαι ανταγωνιστικός στα 36 μου. Σημαίνει πολλά για μένα για να συνεχίζω να παλεύω. Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Ναδάλ κατά τη διάρκεια της απονομής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή