Μακρόν: «Συμβούλευσα τον Εμπαπέ να παραμείνει στη Γαλλία»

Μακρόν: «Συμβούλευσα τον Εμπαπέ να παραμείνει στη Γαλλία»

Ο Εμανουέλ Μακρόν αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Κιλιάν Εμπαπέ πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εμανουέλ Μακρόν αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Κιλιάν Εμπαπέ πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι είναι καθήκον του να υπερασπίζεται τη χώρα του. Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2025.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ότι ο ποδοσφαιριστής θα λάβει 130 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής με ετήσιες απολαβές 50 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη, θα έχει λόγο στις αποφάσεις στο συλλόγου που αφορούν τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή αλλά και τους παίκτες που θα αποκτηθούν ή θα αποχωρήσουν.

«Ναι, είναι αλήθεια πως είχα μία συζήτηση με τον Εμπαπέ πριν πάρει την απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Απλώς τον συμβούλεψα να παραμείνει στη Γαλλία» είπε ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Πιστεύω πως είναι ευθύνη μου, ως πρόεδρος, να υπερασπίζομαι τη χώρα μου όταν μου ζητηθεί με φιλικό τρόπο. Ωστόσο, δεν έχω παρέμβει σε καμία μεταγραφή. Όσον αφορά τον αθλητισμό, θέλω να βλέπω όμορφα παιχνίδια, όπως κάθε άλλος πολίτης. Και να υποστηρίζω την ομάδα μου, που στην περίπτωσή μου, είναι η Μαρσέιγ», εξήγησε σχετικά ο Γάλλος πρόεδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή