Λίβερπουλ: Συνεχίζει μέχρι το 2023 ο Μίλνερ

Λίβερπουλ: Συνεχίζει μέχρι το 2023 ο Μίλνερ

Ο Τζέιμς Μίλνερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ για έναν ακόμη χρόνο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της Λίβερπουλ για έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο Άγγλος μέσο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023. 

Μάλιστα, δέχθηκε μεγάλη μείωση των αποδοχών του. Ο Μίλνερ αποκτήθηκε από τους «Reds» το 2015 αφού είχε μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πολύπειρος μέσος έχει κατακτήσει με τη Λίβερπουλ το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει αγωνιστεί 289 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με συγκομιδή 26 γκολ και 44 ασίστ. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνει για άλλη μία σεζόν», σημείωσε ο Μίλνερ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. «Ποτέ δε θεώρησα δεδομένη τη θέση μου στην ομάδα και δε θα το κάνω ποτέ. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η πεποίθηση ότι μπορώ ακόμη να προσφέρω. Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος σε αυτό και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου» συμπλήρωσε ο Άγγλος μέσος στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή