Μπακασέτας: «Είμαστε πιο έτοιμοι»

Μπακασέτας: «Είμαστε πιο έτοιμοι»

Έτοιμη για το βήμα παραπάνω είναι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμη για το βήμα παραπάνω είναι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις εκτός έδρας νίκες με τη Βόρειο Ιρλανδία και το Κόσοβο για το Nations League. Ο διεθνής παίκτης μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube για τη βελτίωση της εικόνας της Εθνικής και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με την Κύπρο.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Και εκτός έδρας, που είναι πολύ σημαντικό γιατί θεωρώ ότι εκεί δείχνεις τον χαρακτήρα της ομάδας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τώρα ότι έβαλα εγώ τα γκολ με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτό έγινε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος» είπε αρχικά ο Τάσος Μπακασέτας. 

Για το αν ήθελε περισσότερο τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων με το Κόσοβο, ο διεθνής ποδοσφαιριστής σχολίασε: «Ναι σίγουρα, γιατί είχαμε πει και μεταξύ μας ότι πρέπει να το δούμε και λίγο εγωιστικά. Έχουμε χάσει βαθμούς από αυτή την ομάδα. Και εντός και εκτός έδρας, οπότε σήμερα έπρεπε να δώσουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το κάναμε».

«Θεωρώ ότι είμαστε πιο έτοιμοι σαν ομάδα. Δεν μου αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό που θεωρώ είναι ότι χρειάζεται να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε βρει το τι χρειάζεται να κάνουμε στο γήπεδο κι αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε φορά. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά, θα χαρούμε σήμερα αλλά από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί είναι δύσκολη και η συνέχεια», είπε ο αρχηγός για το αν ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα της Εθνικής. 

Για το τι περιμένει από το κοινό του Βόλου, ο Τάσος Μπακασέτας υπογράμμισε: «Θέλουμε να μας στηρίξει πάρα πολύ. Νομίζω είναι και ιδανικά τα αποτελέσματα που κάναμε μέχρι στιγμής, με τους έξι βαθμούς. Και ευελπιστώ να είναι μία πολύ καλή έδρα για μας γιατί πραγματικά τους έχουμε ανάγκη»

Ενώ κλείνοντας είπε: «Όλοι γνωρίζουν ότι όλα τα γκολ τα αφιερώνω στον Θεό. Αλλά για το αποψινό επειδή δεν είναι όλα ποδόσφαιρο, θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα του αδερφού μου. Γνωρίζει αυτή τον λόγο, δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω πράγματα. Ήταν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο που είχα για τον σημερινό (σ.σ χθεσινό) αγώνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή