Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ικάρντι ανακοίνωσε την παραμονή του

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ικάρντι ανακοίνωσε την παραμονή του

Ο Μάουρο Ικάρντι με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι παραμένει στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάουρο Ικάρντι με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι παραμένει στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το όνομα του Αργεντινού επιθετικού εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Ο Ικάρντι μάλιστα ήταν και στη «μαύρη λίστα» που φέρεται να έδωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τους παίκτες που επιθυμεί να αποχωρήσουν.

Απαντώντας μέσω story στο Instagram σε δημοσίευμα, ο Ικάρντι ανέφερε ότι έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με την Παρί. Παράλληλα επιτέθηκε στους δημοσιογράφους για όσα γράφονται.

«Είμαι στην Αφρική, Αλεσάντρο (σ.σ ο δημοσιογράφος που υπογράφει το σχετικό κείμενο), την επόμενη χρονιά θα σε αφήσω να οργανώσεις τις διακοπές μου αν θέλεις», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεσμεύομαι ακόμα με συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα δύο χρόνια. Η καριέρα μου δεν είναι σε κίνδυνο όπως λέτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Αποφάσισα να μείνω εδώ στη Γαλλία», είπε ο Ικάρντι.

«Μην ανησυχείτε, είμαι ακόμα 29 ετών και οι άνθρωποι γνωρίζουν ποιος είμαι μετά από τα σχεδόν 200 γκολ που έχω πετύχει», κατέληξε ο επιθετικός της γαλλικής ομάδας.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ικάρντι ανακοίνωσε την παραμονή του-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή