Πογιέτ: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

Πογιέτ: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Κύπρο ότι στο μυαλό όλων είναι μόνο η νίκη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Κύπρο ότι στο μυαλό όλων είναι μόνο η νίκη.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός προπονητής σημείωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της «γαλανόλευκης» στα πρώτα ματς στον όμιλο του Nations League. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν καιρός να παίξουμε στη χώρα μας. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω δώσει τέσσερα εκτός έδρας ματς. Ανυπομονώ να παίξουμε εδώ», σημείωσε για τους πρώτους του επίσημους αγώνες ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Για το αν θα γίνουν αλλαγές: «Θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν ξέρω πόσες θα είναι αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να οι παίκτες στη σωστή θέση. Η στρατηγική θα παραμείνει ίδια. Όπως παραμένει ίδια και η διάθεσή μας για νίκη».

«Έχουμε παρακολουθήσει την ομάδα. Είναι ένα κρίσιμο ματς για την Κύπρο, ίσως και το πιο σημαντικό. Δεν θα σας πω όμως τι έχουμε προσέξει. Θα το κρατήσουμε για την ομάδα. Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση. Υπάρχει μόνο η νίκη και αυτό για το οποίο θα πάμε αύριο να παίξουμε», κατέληξε για την ομάδα της Κύπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή