Δημήτρης Λημνιός: Υπέστη ρήξη χιαστού

Δημήτρης Λημνιός: Υπέστη ρήξη χιαστού

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού.

Ο διεθνής εξτρέμ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στο ματς με την Κύπρο για το Nations League. Στο 90ο λεπτό κι ενώ η Εθνική ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ διεκδίκησε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Ο ποδοσφαιριστής πάτησε άτσαλα με το δεξί του πόδι κι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο Δημήτρης Λημνιός αποχώρησε με φορείο και το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό του. Ο παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείο και το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Σημειώνεται ότι η Εθνική έχει ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση για το Nations League αυτόν τον μήνα. Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται το Κόσοβο στις 12 Ιουνίου και με νίκη καπαρώνει την πρωτιά του ομίλου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή