Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα από τον Μάρεϊ και αποκλεισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα από τον Μάρεϊ και αποκλεισμός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 7-6(4), 6-3 από τον Άντι Μάρεϊ και τέθηκε εκτός ημιτελικών στο τουρνουά της Στουτγκάρδης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 7-6(4), 6-3 από τον Άντι Μάρεϊ και τέθηκε εκτός ημιτελικών στο τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Ο πρώην κορυφαίος τενίστας του κόσμου και κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων είχε εξαιρετική απόδοση από τη γραμμή του σερβίς. Είναι χαρακτηριστικό ότι δε δέχθηκε μπρέικ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά είτε τον Φούτσοβιτς είτε τον Κύργιο.

Με τους δύο τενίστες να σερβίρουν αλάνθαστα στα πρώτα έξι γκέιμς, ο Μάρεϊ ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος το σερβίς του αντιπάλου του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να σβήσει το μπρέικ πόιντ.

Ο Έλληνας τενίστας είχε στα χέρια του σετ πόιντ στο 6-5 αλλά ο Μάρεϊ απάντησε και το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Ο Μάρεϊ έκανε το μοναδικό μίνι μπρέικ για το 5-3 και έκλεισε το πρώτο σετ συνεχίζοντας τα καλά σερβίς.

Οι δύο τενίστες διατήρησαν το σερβίς του μέχρι το 2-2. Ο Μάρεϊ σε εκείνο το σημείο  πήρε τρία σερί γκέιμ (ένα μπρέικ) και προηγήθηκε με 5-2.

Ο Βρετανός τενίστας είχε διπλό ματς πόιντ στο σερβίς του Τσιτσιπάς αλλά ο περσινός φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός έμεινε στον αγώνα μειώνοντας σε 5-3. Ο Μάρεϊ έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή