Βέροια – Λαμία 1-2: Βήμα παραμονής

Βέροια – Λαμία 1-2: Βήμα παραμονής

Η Λαμία επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας και πήρε προβάδισμα για την παραμονή στη Superleague

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λαμία επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας και πήρε προβάδισμα για την παραμονή στη Superleague.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα άνοιξε το σκορ στο 7’ με τη Βέροια να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 78ο λεπτό. Ο Μανούσος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες μπαράζ ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων θα γίνει σε μία εβδομάδα στη Λαμία.

Η γηπεδούχος ομάδα έκανε την πρώτη τελική στο 3ο λεπτό του αγώνα. Μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα από δεξιά, ο Φοφάνα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7′. Ο Τιρόνε εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 20ο λεπτό η Βέροια απώλεσε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μούργος βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ αλλά το πλασέ του δεν ήταν δυνατό. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία είχε καλή στιγμή με τον Μπεχαράνο.

Η Βέροια κυκλοφορούσε την μπάλα ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Η ομάδα της Ημαθίας έχασε νέα ευκαιρία με τον Πασά να αστοχεί προ του Σαράνοφ στο 40ο λεπτό.

Στο 48ο λεπτό ο Φοφανά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 52′ ο Πεταυράκης σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ.

Η Βέροια έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τον Πασά και τον Μούργο. Στο 63’ ο Ρόμανιτς έκανε την προβολή μετά από σέντρα αλλά η μπάλα κόντραρε.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 78ο λεπτό με τον Πασά. Ο παίκτης της ομάδας της Ημαθίας εκμεταλλεύθηκε τα πολλά λάθη στην άμυνα της Λαμίας και πλάσαρε επιτυχημένα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 στο 82’ με τον Μανούσο. Ο Καραμάνος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα, ο Έλληνας επιθετικός της Λαμίας μπήκε στην περιοχή και τελείωσε όμορφα τη φάση.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιακουμάκης επιχείρησε το σουτ αλλά ο Σαράνοφ ήταν σε ετοιμότητα. Ο Μπουκουβάλας έκανε νέο μακρινό σουτ με την μπάλα να φέυγει άουτ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πασά στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Μαραγκός, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαβριηλίδης, Κάτσε (80′ Οικονόμου), Φοφανά (60′ Κουτένγκ), Μούργος (80′ Καπνίδης), Πασάς, Γιακουμάκης

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (57′ Νούνιες), Μπεχαράνο (70′ Γκέντσογλου), Τιρόνε (46′ Ρόμανιτς), Μανούσος (88′ Προβυδάκης), Καραμάνος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή