Τσουαμενί: «Ο Εμπαπέ μου είπε να πάω στην Παρί»

Τσουαμενί: «Ο Εμπαπέ μου είπε να πάω στην Παρί»

Ο Ορελιέν Τσουαμενί αποκάλυψε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ του είχε προτείνει να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ορελιέν Τσουαμενί αποκάλυψε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ του είχε προτείνει να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανέφερε ότι η ισπανική ομάδα ήταν η πρώτη του επιλογή. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 6 ετών και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «18», που φορούσε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι όνειρο για μένα να υπογράψω στη Ρεάλ, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θα εργαστούμε για να συνεχίσουμε την ιστορία του συλλόγου. Είχα μιλήσει και με άλλες ομάδες άλλα όταν η Ρεάλ χτύπησε την πόρτα μου δεν δίστασα. Μίλησα με τον σύλλογο μου, τον ατζέντη μου για να φτάσω σε μια καλή συμφωνία για όλους και τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Όταν έμαθα το ενδιαφέρον της Ρεάλ δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό γι’ αυτό. Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου στο ποδόσφαιρο και αυτός ο σύλλογος είναι η καλύτερη επιλογή για μένα», είπε αρχικά ο Τσουαμενί.

«Ο Εμπαπέ αποφάσισε να μείνει στην Παρί. Ήξερε ότι θα φύγω από τη Μονακό και ήθελε να μάθει αν θα μπορούσα να πάω στην Παρί, αλλά πάντα πρώτη μου επιλογή ήταν η Ρεάλ. Κατάλαβε και είναι πολύ χαρούμενος για μένα», σημείωσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής για το ενδιαφέρον το Εμπαπέ να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή