Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός προημιτελικών στο Χάλε

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός προημιτελικών στο Χάλε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 5-7, 6-2, 6-4 από τον Νικ Κύργιο και τέθηκε εκτός προημιτελικών στο τουρνουά του Χάλε

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 5-7, 6-2, 6-4 από τον Νικ Κύργιο και τέθηκε εκτός προημιτελικών στο τουρνουά του Χάλε.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του από την γραμμή του σερβίς έπεσε κατακόρυφα. Ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Οι δύο τενίστες δεν απείλησαν ουσιαστικά ο ένας τον άλλον σερβίροντας με πολύ καλά ποσοστά. Στο 5-4 ο Τσιτσιπάς έχει δύο φορές την ευκαιρία να κλείσει το σετ σε εκείνο με τον Κύργιο να κρατάει δύσκολα το σερβίς του. 

Ο κορυφαίος Έλληνας βρήκε νέα ευκαιρία στο 12ο game. Ο Τσιτσιπάς έκλεισε το σετ αξιοποιώντας το 7ο σετ πόιντ που είχε στη διάθεσή του. Η απώλεια του σετ έφερε νεύρα στον Κύργιο που ξέσπασε στη ρακέτα του. 

Ο Κύργιος προηγήθηκε με μπρέικ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν απειλήθηκε στο σερβίς του και βρήκε νέο μπρέικ για το 5-2 κατακτώντας στη συνέχεια το σετ. 

Οι δύο τενίστες είχαν πολύ καλά ποσοστά στο σερβίς τους στο τρίτο σετ. Αμφότεροι έχασαν από δύο μπρέικ πόιντ για το 4-4. Ο Κύργιος βρήκε σε κρίσιμο σημείο την ευκαιρία να πάρει το πλεονέκτημα (5-4) και στη συνέχεια σέρβιρε και έκλεισε το ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή