Formula 1: Μέχρι το 2035 το Γκραν Πρι στη Μελβούρνη

Formula 1: Μέχρι το 2035 το Γκραν Πρι στη Μελβούρνη

Το Γκραν Πρι της Formula 1 στην Αυστραλία θα συνεχίσει να φιλοξενείται στη Μελβούρνη τουλάχιστον μέχρι το 2035 όπως ανακοινώθηκε

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Γκραν Πρι της Formula 1 στην Αυστραλία θα συνεχίσει να φιλοξενείται στη Μελβούρνη τουλάχιστον μέχρι το 2035 όπως ανακοινώθηκε. 

Το Αυστραλιανό Γκραν Πρι ξεκίνησε το 1928. Από το 1985 μέχρι και το 1995 διεξαγόταν στην Αδελαΐδα προτού μετακινηθεί στη Μελβούρνη όπου διεξάγεται διαρκώς εδώ και 26 χρόνια, με εξαίρεση το 2020 και το 2021 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοιού. 

«Ο αγώνας, θεωρείτο πάντα ένας από τους αγαπημένους των φιλάθλων, των οδηγών και των ομάδων. Η Μελβούρνη, είναι μια απίστευτη και ζωντανή διεθνής πόλη που ταιριάζει απόλυτα στο άθλημά μας» δήλωσε σχετικά, ο CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι.

«Αυτή, είναι μια συγκλονιστική ανακοίνωση, που είναι απλά υπέροχη για την Μελβούρνη και την πολιτεία της Βικτώριας», δήλωσε ο επικεφαλής του Grand Prix της Αυστραλίας, Αντριου Γουέστακοτ.

Ως μέρος αυτής της ανανεωμένης συνεργασίας, η πίστα Albert Park θα ανακαινισθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή