Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Σκούπα» και στέψη ή παράταση αγωνίας;

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Σκούπα» και στέψη ή παράταση αγωνίας;

Η ώρα της στέψης ή μήπως μια ηχηρή επιστροφή; Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού όλοι ανυπομονούν για το αποψινό (21.00, ΕΡΤ 3) ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της στέψης ή μήπως μια ηχηρή επιστροφή; Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού όλοι ανυπομονούν για το αποψινό (21.00, ΕΡΤ 3) ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, σίγουροι ότι το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών θα είναι και το τελευταίο, ώστε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από έξι χρόνια ή, καλύτερα, το πρώτο νταμπλ από το μακρινό 1997! Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να είναι ο… καλεσμένος αυτής της γιορτής και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να χαλάσει τη φιέστα του «αιωνίου αντιπάλου» και να φέρει τη σειρά για έναν ακόμη αγώνα στο ΟΑΚΑ, κυνηγώντας την όποια πιθανότητα μιας θεαματικής ανατροπής.

Η φόρμα και η ποιότητα του Ολυμπιακού, το υπέρ του 6-1 στις νίκες εφέτος και η δύναμη του κατάμεστου ΣΕΦ δείχνουν ότι δύσκολα το ποτάμι θα γυρίσει πίσω, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την καρδιά του πρωταθλητή. Ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα κι αν καταφέρει να κλείσει αυτή τη «μαύρη τρύπα» που τον εξαφανίζει από το παρκέ για 6-7 λεπτά σχεδόν σε κάθε σημαντικό παιχνίδι, διόλου απίθανο να περάσει νικητής από το ΣΕΦ, όπως το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟ με στόχο να τελειώσει τη σειρά – Με ερωτηματικό η αντίδραση των «πράσινων».

«Μετράμε αντίστροφα! Ελάτε στο ΣΕΦ και ωθήστε μόνο με τη φωνή σας την ομάδα στη νίκη που θα τη στέψει πρωταθλήτρια Ελλάδος! Στη γιορτή μας δεν χωρούν αντιαθλητικές συμπεριφορές και βία. Και μην ξεχνάτε πως έχουμε Dress Code: Ολοι κόκκινα», ήταν η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να δώσουν ένα γιορτινό χρώμα στο παιχνίδι και να αποφύγουν κάποιοι εξ αυτών τις ακρότητες που είχαν συμβεί στον πρώτο αγώνα της σειράς. Για διαθέσιμα εισιτήρια, ούτε λόγος να γίνεται. Εξαντλήθηκαν όλα μέσα σε λίγες ώρες και όπως είναι λογικό, το ΣΕΦ απόψε θα είναι «καυτό» και ασφυκτικά γεμάτο!

• Συγγνώμη από τον Ιωάννη Παπαπέτρου ζήτησε η 20χρονη φόργουορντ του Ολυμπιακού Βαγγελίτσα Βαμβακά, η οποία είχε προσβάλει με μια απρεπή ανάρτησή της τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού: «Η αναπαραγωγή του περιεχομένου που μου έστειλαν και δημοσίευσα χωρίς να δώσω την πρέπουσα προσοχή, ήταν περισσότερο μια πράξη παρορμητικότητας, που όφειλα να έχω αποφύγει. Ιωάννη Παπαπέτρου, αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για το ατόπημα στο οποίο υπέπεσα. Δηλώνω μετανιωμένη και ως άνθρωπος και ως συνάδελφός σου. Απολογούμαι επίσης στον σύλλογό μου για αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια και σε όλους όσους έφερα σε δύσκολη θέση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή