Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-0, 6-3 της Ντάρια Κασάτκινα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-0, 6-3 της Ντάρια Κασάτκινα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Σάκκαρη, που πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στη Ρωσίδα, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της νικήτρια του ζευγαριού Μπέντσιτς – Κουντερμέτοβα. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν εκπληκτική στο πρώτο σετ. Η Σάκκαρη είχε εντυπωσιακό ποσοστό στο πρώτο σερβίς, την στιγμή που η αντίπαλός της υστερούσε σημαντικά σε αυτό το κομμάτι. Η 26χρονη Ελληνίδα έκανε τρία μπρέικ στο πρώτο σετ και το πήρε δίχως να χάσει γκέιμ. Ενδεικτικό της μεγάλης εμφάνισής της στο πρώτο σετ ήταν ότι έκανε μόλις 6 αβίαστα λάθη έχοντας 14 winners.

Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 3-1 (δύο μπρέικ) στο δεύτερο σετ. Η Ρωσίδα εκμεταλλεύθηκε το κακό μπάκχαντ της Σάκκαρη και έφτασε στο διπλό μπρέικ πόιντ ισοφαρίζοντας σε 3-3 μετά από χτύπημα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας που βρήκε στο φιλέ. 

Η Μαρία Σάκκαρη είχε απάντηση στο επόμενο γκέιμ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε το μπρέικ και κράτησε το σερβίς της για το 5-3 και πήρε τον αγώνα στο σερβίς της αντιπάλου της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή