ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Εμίλ Ραΐκοβιτς στη θέση του Δημήτρη Ιτούδη

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Εμίλ Ραΐκοβιτς στη θέση του Δημήτρη Ιτούδη

Ο Εμίλ Ραΐκοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εμίλ Ραΐκοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Ο 43χρονος προπονητής ανακοινώθηκε από τους Μοσχοβίτες. Ο Ραΐκοβιτς έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα Ρωσίας. Είχε αναδειχθεί μάλιστα προπονητής της χρονιάς το 2019, όταν ήταν στον πάγκο της Αστάνα.

Ο Ραΐκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Σημειώνεται ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δε θα συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν μετά την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση.

«Είναι μεγάλη τιμή, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη να είσαι ο προπονητής ενός τόσο ένδοξου συλλόγου με μεγάλη ιστορία όπως η ΤΣΣΚΑ, ειδικά την παραμονή των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Είμαι πολύ περήφανος για την πρόσκληση και εκτιμώ την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΤΣΣΚΑ και των ιδιοκτητών του συλλόγου, της εταιρείας Norilsk Nickel. Μαζί θα δουλέψουμε με μεγάλη αφοσίωση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα να παίξει σύγχρονο και θεαματικό μπάσκετ που θα ενδιαφέρει τους φιλάθλους μας. Ταυτόχρονα, θα επικεντρωθούμε στη νίκη σε κάθε αγώνα και θα αναπτύξουμε τους παίκτες μας ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους», δήλωσε ο Εμίλ Ραΐκοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή