Μαρία Σάκκαρη: Ήττα από την Μπέντσιτς και εκτός τελικού στο Βερολίνο

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα από την Μπέντσιτς και εκτός τελικού στο Βερολίνο

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 7-6(6), 4-6, 4-6 από την Μπελίντα Μπέντσιτς και τέθηκε εκτός τελικού στο τουρνουά του Βερολίνου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε το πρώτο σετ αλλά έπεσε θύμα ανατροπής. Η Μπέντσιτς θα αντιμετωπίσει στον τελικό είτε την Γκοφ είτε την Ζάμπερ.

Οι δύο τενίστριες δεν είχαν καλά ποσοστά στο σερβίς του στο ξεκίνημα του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν από δύο μπρέικ εκατέρωθεν για το 3-3. Σε εκείνο το σημείο η Μπέντσιτς είχε νέο μπρέικ πόιντ αλλά η Σάκκαρη το αντιμετώπισε με εξαιρετικό φόρχαντ για το 4-3.

Η τενίστρια από την Ελβετία σέρβιρε εξαιρετικά για το 4-4 όπως και η Σάκκαρη για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Η Μπέντσιτς σέρβιρε υπό πίεση για να μείνει στο σετ. Παρόλα αυτά ήταν ψύχραιμη και κράτησε για το 5-5 με το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με μίνι μπρέικ για το 4-1 αλλά η Μπέντσιτς το πήρε πίσω και έφτασε σε σετ πόιντ (6-5) αλλά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σέρβιρε ψύχραιμα. Η Σάκκαρη έκλεισε το σετ στο σερβίς της αντιπάλου της.

Η περσινή ημιφιναλίστ του Ρολάν Γκάρος είχε ευκαιρία για μπρέικ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ με την Μπέντσιτς να κρατάει με δυσκολία. Στη συνέχεια οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους με τη Σάκκαρη να σερβίρει υπό πίεση στο 5-4. Η Μπέντσιτς έφτασε στο σετ πόιντ με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να το σβήνει με καλό σερβίς.

Η τενίστρια από την Ελβετία κατέκτησε τελικά το σετ στην πέμπτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε.

Στο τρίτο σετ η Σάκκαρη είχε δύο ευκαιρίες για μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ αλλά η Μπέντσιτς κράτησε για το 3-2. Οι δύο τενίστριες σέρβιραν πολύ καλά με την Σάκκαρη να έχει την πίεση αφού ήταν πίσω με 5-4. Με την Ελληνίδα να σερβίρει, η Μπέντσιτς είχε διπλό ματς πόιντ με την Σάκκαρη να επιβιώνει αλλά η Μπέντσιτς πήρε το ματς στην τρίτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή