Ρούντιγκερ: «Υπήρξε ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα, αλλά είπα Ρεάλ ή τίποτα»

Ρούντιγκερ: «Υπήρξε ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα, αλλά είπα Ρεάλ ή τίποτα»

Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντόνιο Ρόυντιγκερ αποκάλυψε ενδιαφέρθηκε για εκείνον και η Μπαρτσελόνα.

Ο Γερμανός αμυντικός παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα της Ισπανίας. 

«Υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά είπα στον αδερφό μου ότι “Ρεάλ Μαδρίτης ή τίποτα”. Υπόσχομαι να τα δώσω όλα», είπε ο Ρούντιγκερ κατά την παρουσιάσή του. 

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κερδίζει. Αυτό σημαίνει να παίζεις σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω. Αυτό που έκαναν πέρυσι στο Champions League ήταν δύσκολο να εξηγηθεί και να περιγραφεί με λέξεις. Ήταν απίστευτο. Το έκαναν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και αμφιβολίες. Πραγματικά αξιοσημείωτο», σχολίασε για τους στόχους της ομάδας.

Ο Ρούντιγκερ ήταν στην Τσέλσι όταν η Ρεάλ την απέκλεισε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Εκείνη την εποχή δεν ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινα στη Ρεάλ, αλλά θα ήταν εύκολο ούτως ή άλλως, γιατί είμαστε επαγγελματίες και αυτά μένουν εκτός γηπέδου», σημείωσε ο ποδοσφαιριστής. 

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο και έντονο παιχνίδι στον δεύτερο αγώνα, την πρώτη μου φορά που έπαιζα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα μας, αλλά, αφού πετύχαμε το τρίτο γκολ, εξεπλάγην που η ατμόσφαιρα ήταν ακόμα θετική από το κοινό. Ήταν αρκετά εντυπωσιακό» πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή