Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός στο τουρνουά του Ίστμπορν

Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός στο τουρνουά του Ίστμπορν

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έπεσε θύμα ανατροπής

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 3-6, 7-5, 6-4 από την Ανχελίνα Καλίνινα στην πρεμιέρα της στο Ίστμπορν.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια έπεσε θύμα ανατροπής. Η Μαρία Σάκκαρη στρέφει πλέον την προσοχή της στο Wimbledon που ξεκινάει τη Δευτέρα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε εξαιρετικά ποσοστά από το πρώτο σερβίς στο πρώτο σετ. Δίχως να απειλείται ιδιαίτερα όταν σέρβιρε, η Σάκκαρη προηγήθηκε με μπρέικ για το 4-2 για να κλείσει με άνεση το πρώτο σετ.

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο σετ. Η τενίστρια από την Ουκρανία βρήκε μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ και στη συνέχεια κράτησε δύο φορές για το 5-3.

Η Σάκκαρη αντιμετώπισε με επιτυχία διπλό σετ πόιντ της αντιπάλου της και στη συνέχεια πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 5-5. Η Καλίνινα κατάφερε να κάνει και πάλι μπρέικ αμέσως και έκλεισε το σετ στο σερβίς της.

Οι τενίστριες έκαναν από ένα μπρέικ στο τρίτο σετ για το 4-4. Η Καλίνινα σημείωσε νέο μπρέικ για το 5-4 και έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή