Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Με Ντόρσεϊ και Σαμαντούροβ οι κλήσεις για τη Μ. Βρετανία

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Με Ντόρσεϊ και Σαμαντούροβ οι κλήσεις για τη Μ. Βρετανία

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στις επιλογές του Δημήτρη Ιτούδη για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο των «παραθύρων» για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Ο ομογενής παίκτης επιστρέφει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. 

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκεται ακόμη και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, που καλείται για πρώτη φορά. Η προετοιμασία της Εθνικής θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Ιουνίου. 

Η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Δηλώθηκαν στη FIBA οι 24 παίκτες της αρχικής επιλογής του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ιτούδη, εκ των οποίων θα προκύψει η τελική σύνθεση για τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20.00) στη Λάρισα, για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023.

Οι 24 παίκτες της λίστας είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νίκος Χουγκάζ, Κωστής Γόντικας, Γιάννη Κουζέλογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα αρχίσει την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) από το γήπεδο του Περιστερίου, όπου και θα γίνουν προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή (26/6). Το πρωί της Δευτέρας (27/6) η αποστολή που θα έχει επιλεγεί θα αναχωρήσει για τη Λάρισα όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή