Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-6(5), 4-6, 6-3 του Μάρκος Γκιρόν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-6(5), 4-6, 6-3 του Μάρκος Γκιρόν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ, στη συνέχεια ισοφαρίστηκε αλλά διατήρησε την ψυχραιμία του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Μπέντζαμιν Μπόνζι. Το Νο.6 του κόσμου είχε πάρει τη νίκη στη μοναδική τους αναμέτρηση μέχρι σήμερα στο τουρνουά του Χάλε. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 4-2 κάνοντας μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ. Ο Αμερικανός πήρε πίσω το μπρέικ και κρατώντας το σερβίς του προηγήθηκε με 5-4. Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε υπό πίεση αλλά κράτησε για το 5-5 με τους δύο τενίστες να κάνουν από ένα μπρέικ οδηγώντας το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ.

Δύο τενίστες έκαναν από δύο μίνι μπρέικ για το 4-4. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κράτησε στη συνέχεια το σερβίς του και έκλεισε το σετ στο σερβίς του Γκιρόν. 

Ο τενίστας από τις ΗΠΑ είχε μπρέικ πόιντ αλλά ο Τσιτσιπάς κράτησε για το 2-1 στο δεύτερο σετ. Ο Γκιρόν είχε και πάλι δύο ευκαιρίες για μπρέικ αλλά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε απάντηση με το φόρχαντ. Ο Αμερικανός βρήκε το πολυπόθητο μπρέικ και στη συνέχεια κατέκτησε το σετ.

Ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε αποτελεσματικά τα δύο μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. O κορυφαίος Έλληνας τενίστας «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου και προηγήθηκε με 5-3 και έκλεισε τον αγώνα με άνεση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή