Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Έκτη θέση για Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Έκτη θέση για Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου

Καλή εμφάνιση από τις Ελληνίδες αθλήτριες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου κατέλαβαν την έκτη θέση στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες πήραν την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ελληνικό ντουέτο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Το ελληνικό δίδυμο εκτέλεσε όμορφα τη χορογραφία του με την επωνυμία «Illusion» και έλαβε 89,7000 βαθμούς. Το «γαλανόλευκο» ντουέτο βαθμολογήθηκε υψηλότερα σε σχέση με τον προκριματικό. πολύ καλύτερα από τον προκριματικό, αλλά στην ίδια θέση με αυτόν.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κινέζες Λιουγί και Κιουάνγι Γουάνγκ με 95,5667 β., το ασημένιο οι Ουκρανές Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεκσίιβα με 94,1667 β. και το χάλκινο οι εκπρόσωποι της Αυστρίας, Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή με 92,8000 βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τρία ντουέτα που ανέβηκαν στο βάθρο αποτελούνταν από δίδυμες αδερφές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή