Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Νίκη για την Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιαπωνία

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Νίκη για την Εθνική πόλο ανδρών κόντρα στην Ιαπωνία

Φουλάρει για την πρωτιά του ομίλου η Εθνική ανδρών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών επιβλήθηκε με 18-7 της Ιαπωνίας για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα.

Η Ελλάδα πήρε τα ηνία του αγώνα με το ξεκίνημα. Η «γαλανόλευκη» κυνηγούσε τη διαφορά αφού μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία (10-10) η διαφορά τερμάτων θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Σημειώνεται ότι η πρώτη θέση δίνει και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας με έξι γκολ.

Η «γαλανόλευκη» κλείνει τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο απέναντι στη Γερμανία. Η Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Κροατία. 

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-18

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 2-5, 2-6.

ΙΑΠΩΝΙΑ: Ταναμούρα, Αντάτσι, Βατανάμπε, Ογκιχάρα, Μαΐτα, Σουζούκι 2, Ντάτε, Τακάτα 1, Αράι, Ινάμπα 2, Οκάουα 2, Αράκι, Φουκουσίμα.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 6, Γούβης, Κάκαρης 2, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή