Ιτούδης: «Μεγάλη τιμή η Εθνική ομάδα»

Ιτούδης: «Μεγάλη τιμή η Εθνική ομάδα»

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση της Εθνικής ομάδας. Η Ελλάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ότι θα βρεθεί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Δημήτρη Πρίφτη. Όπως υπογράμμισε «δεν περισσεύει κανείς σ’ αυτήν την προσπάθεια».

«Ο πρόεδρος προσπάθησε να με κάνει να συγκινηθώ. Η τιμή είναι μεγάλη. Δεν είμαι των πολλών είμαι και εγώ περήφανος που είμαι εδώ με όλους τους συνεργάτες να ηγηθούμε αυτής της προσπάθειας. Μέσα σε 6-7 μέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε να γνωρίσουμε. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας. Θα προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ. Το ποιος είναι εδώ είναι πολύ σημαντικό. Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τους παίκτες και το πιο σημαντικό ήταν να κατανοήσουμε τα προσωπικά τους θέματα. Η ΕΟΚ είναι ενήμερη για το θέμα Αντετοκούνμπο. Η ανταπόκριση είναι θετική. Ας περιμένουμε λιγάκι. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη χώρα να ηγείται σε άλλο τομέα. Είναι τιμή και υποχρέωση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησα μόνο με τον Μπαρτζώκα με μηνύματα και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα βρεθούμε αυτές τις ημέρες με τον Δημήτρη Πρίφτη με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και άλλους προπονητές που είναι στο εξωτερικό ή την Ελλάδα. Τους είπα ότι δεν περισσεύει κανείς σ’ αυτήν την προσπάθεια, οι ιδέες τους, οι εμπειρίες τους και η αγάπη τους για την Εθνική δεν περισσεύει. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ προπονητών. Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κανενός η άποψη, η συμβολή, δεν περισσεύει», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή