Τένις – Γουίμπλεντον: Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσίλιτς – Απέσυρε τη συμμετοχή του

Τένις – Γουίμπλεντον: Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσίλιτς – Απέσυρε τη συμμετοχή του

Ο πρώην φιναλίστ του Γουίμπλεντον βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Μάριν Τσίλιτς, απέσυρε τη συμμετοχή του στο Major του Λονδίνου, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Κροάτης τη Δευτέρα.

Ο 33χρονος τενίστας, ο οποίος κατέκτησε το US Open το 2014, έφτασε στον τελικό του βρετανικού Grand Slam πριν από πέντε χρόνια, όταν ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

«Γεια σας παιδιά, με λύπη μοιράζομαι ότι βγήκα θετικός στον Covid-19», ανέφερε ο Τσίλιτς στο λογαριασμό του στο Instagram, προσθέτοντας ότι νιώθει «πληγωμένος» που είδε τη σεζόν του στο χορτάρι να τελειώνει πρόωρα λόγω ασθένειας. «Ήμουν απομονωμένος και ήλπιζα ότι θα ήμουν έτοιμος, αλλά δυστυχώς εξακολουθώ να αισθάνομαι αδιαθεσία και να μην μπορώ να αποδώσω το τένις που μπορώ», κατέληξε.

Ο έμπειρος τενίστας, νο14 στο ταμπλό, βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του τουρνουά, έχοντας προηγουμένως φτάσει στους ημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός και επίσης στο 500άρι τουρνουά του Queen’s μέσα στον Ιούνιο.

Την θέση του στο κυρίως ταμπλό θα πάρει ο Νούνο Μπόργκες από την Πορτογαλία, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές του Γουίμπλεντον.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή