Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Εκτός τετράδας η Εθνική πόλο γυναικών

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Εκτός τετράδας η Εθνική πόλο γυναικών

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε από την Ολλανδία

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ηττήθηκε με 12-7 από την Ολλανδία και τέθηκε εκτός ημιτελικών στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.

Η Ελλάδα έκανε πολλά εύκολα λάθη στην επίθεση έχοντας κακό ποσοστό στην παίκτρια παραπάνω. Η Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αυστραλία – Ουγγαρία στον δρόμο προς τον τελικό.

Η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8.

Η Εθνική ομάδα άνοιξε το σκορ με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Στη συνέχεια δέχτηκε τέσσερα σερί γκολ και βρέθηκε πίσω με 4-1 με τέρμα της Μουλχόιζεν.

Η «γαλανόλευκη» μείωσε δύο φορές τη διαφορά στα δύο γκολ (2-4, 3-5) αλλά η Μουλχόιζεν έφερε την Ολλανδία στο +3 για το 3-6 ένα λεπτό πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Η Ελλάδα έβγαζε καλές άμυνες αλλά στην επίθεση δεν ήταν αποτελεσματική.

Η Μουλχόιζεν με ωραία λόμπα έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (3-7) στην Ολλανδία στα μισά του τρίτου οκταλέπτου. Η Πάτρα μείωσε για την Ελλάδα αλλά η Σλίκινγκ επανάφερε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ. Η «γαλανόλευκη» διαμόρφωσε το 6-9 της τρίτης περιόδου με γκολ της Πάτρα.

Η Ελλάδα μείωσε σε 7-9 με γκολ της Βασιλικής Πλευρίτου. Δύο διαδοχικά γκολ της Ολλανδίας στην παίκτρια παραπάνω έφεραν την ομάδα του Ευάγγελου Δουδέση στο +4 και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στον υπόλοιπο αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 3-3, 1-3

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα 2, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ευάγγελος Δουδέσης): Αρτς, Γουλβς, Σλίκινγκ 1, Φαν ντερ Σλοτ 1, Μουλχούιζεν 4, Φαν ντε Κρατς, Ρόγκε 2, Σέβενιτς 2, Χούστρα 1, Κούλχαας, Σαπ 1, Τεν Μπρόεκ, Μπούις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή