Ολυμπιακός: Ισόπαλο το φιλικό με τη Σλάβια Πράγας

Ολυμπιακός: Ισόπαλο το φιλικό με τη Σλάβια Πράγας

Οι νεοαποκτηθέντες Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ πήραν χρόνο συμμετοχής

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τη Σλάβια Πράγας σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία. Αυτό ήταν το τέταρτο τεστ των Πειραιωτών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε πράγματα και σε αυτόν τον αγώνα. Οι νεοαποκτηθέντες Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ πήραν χρόνο συμμετοχής.

Το ματς είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ρέαμπτσιουκ στο 34’ αλλά οι Τσέχοι ισοφάρισαν με τον Ούσου εννέα λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Ολυμπιακός έχασε μία ευκαιρία με τον Τικίνιο στο 63’ μετά από κεφαλιά – πάσα του Ζινκερνάγκελ από τα αριστερά.

Η Σλάβια δεν έκανε κάτι αξιόλογο στο δεύτερο μέρος πέρα από ένα πλασέ του Έβερτον εκτός περιοχής στο 81ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμη δύο φιλικά επί αυστριακού εδάφους. Οι πρωταθλητές επιστρέφουν στην Ελλάδα στους στις 3 Ιουλίου.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μανωλάς, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Κανέ, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή