ΠΑΟΚ: Εύκολη νίκη στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους

ΠΑΟΚ: Εύκολη νίκη στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους

Βασικοί ξεκίνησαν οι νεοαποκτηθέντες Κάργας, Ντάντας, Ράφα Σοάρες και Κουαλιάτα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν άκρως αποτελεσματική στην επίθεση.

Ο Ρουμάνος προπονητής επέλεξε να ξεκινήσει βασικούς του Κάργα, Ντάντας, Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι Ολλανδοί είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές στον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 29′ με τον Νέλσον Ολιβέιρα και είχε ακόμη μία καλή στιγμή με τον Σάστρε τρία λεπτά αργότερα. Η Γκόου Αχέντ απείλησε με τον Μπερντέν στο 37ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του δε βρήκε στόχο.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπάκερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 47′ και στο 63ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 3-0 με κεφαλιά του Αντρέ Ρικάρντο. Ο Κωνσταντέλιας σημείωσε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ δέκα λεπτά αργότερα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Λάμπρου, Φελίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα. 

Και αυτή του δευτέρου ημιχρόνου: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο (76’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Τσόλακ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή