«Σίφουνας» η Σάκκαρη, σήμερα ο Τσιτσιπάς

«Σίφουνας» η Σάκκαρη, σήμερα ο Τσιτσιπάς

Για 3η φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον. Η τενίστριά μας υπερίσχυσε της Βικτόρια Τόμοβα με 6-4, 6-3 και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (Νο 103)

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 3η φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον. Η τενίστριά μας υπερίσχυσε της Βικτόρια Τόμοβα με 6-4, 6-3 και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (Νο 103).

Η μαχητική Βικτόρια Τόμοβα προσπάθησε να βάλει… εμπόδια στην Ελληνίδα αθλήτρια, αλλά η Μαρία Σάκκαρη δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της. Με το επιθετικό παιχνίδι της ως όπλο πήρε την πρόκριση και μπορεί να ελπίζει για πιο ψηλά, καθώς ο αποκλεισμός της Ανέτ Κονταβέιτ έβγαλε εκτός μάχης ακόμη μία δυνατή αντίπαλό της. Η Εσθονή, η οποία είχε νοσήσει πριν από δύο μήνες με κορωνοϊό, δεν έχει προλάβει να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με αποτέλεσμα η Γερμανίδα Τζουλ Νιμάιερ να νικήσει τη Νο 3 του κόσμου με 6-4, 6-0.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Θανάση Κοκκινάκη με 6-1, 6-4, 6-2.

Σήμερα, ο Στέφανος Tσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον στο Court 1. Το παιχνίδι του πρωταθλητή μας θα ανοίξει το πρόγραμμα (15.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή