Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός στον τρίτο γύρο του Wimbledon

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός στον τρίτο γύρο του Wimbledon

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από την Τατιάνα Μαρία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από την Τατιάνα Μαρία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Σάκκαρη «θόλωσε» στο δεύτερο σετ. H Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-2 και είχε δύο σετ πόιντ στο 5-4, ενώ νωρίτερα είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά και με διπλό μπρέικ. Επόμενη αντίπαλος για την 34χρονη η Γέλενα Οσταπένκο.

Παίζοντας κοντά στο φιλέ και βρίσκοντας πόντους από το μπάκχαντ, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε τρεις φορές σε μπρέικ πόιντ στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η Γερμανίδα αντίπαλός της κράτησε δύσκολα για το 2-1. Οι δύο τενίστριες κράτησαν στη συνέχεια με την Τατιάνα Μαρία να βρίσκει μπρέικ για το 5-3 και να κλείνει το σετ στο σερβίς της.

Η Γερμανίδα βρέθηκε με διπλό μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Σάκκαρη αντεπεξήλθε και κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια έκανε μπρέικ φτάνοντας στο 2-0.

Η Γερμανίδα κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ σε κρίσιμο σημείο (9ο γκέιμ) του δεύτερου σετ, στην στιγμή που η Σάκκαρη σέρβιρε για την κατάκτησή του. Η Σάκκαρη είχε δύο ευκαιρίες να κλείσει το σετ στη συνέχεια αλλά η 34χρονη Γερμανίδα ισοφάρισε σε 5-5 και στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ για να κλείσει τον αγώνα στο σερβίς της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή