Ράφα Ναδάλ: Θέλει να παίξει κόντρα στον Κύργιο παρά τον τραυματισμό του

Ράφα Ναδάλ: Θέλει να παίξει κόντρα στον Κύργιο παρά τον τραυματισμό του

Ο Ισπανός τενίστας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ράφα Ναδάλ θα «σφίξει τα δόντια» και θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Wimbledon παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού. Ο Ισπανός θρύλος, κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στον προημιτελικό με τον Τέιλορ Φριτζ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το box του τόσο η αδερφή του, όσο και ο πατέρας του με τον μάνατζέρ του, τον Κάρλος Κόστα, του έκαναν νόημα να τα παρατήσει. Ο Ισπανός συνέχισε αν και «λαβωμένος» και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ.

Σύμφωνα με τη «Marca», οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός τενίστας έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη στους κοιλιακούς. Ο ίδιος, ωστόσο, εμφανίζεται διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να αγωνιστεί απέναντι στον Νικ Κύργιο στον ημιτελικό του Wimbledon.

O Ναδάλ επέλεξε να προπονηθεί σε κορτ μακριά από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, αν και ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί μπροστά στο κοινό. Έφτασε εκεί με μία ώρα καθυστέρηση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή