Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός: Απαισιόδοξα τα μηνύματα

Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός: Απαισιόδοξα τα μηνύματα

Τα φιλικά παιχνίδια, ειδικά αυτά που διεξάγονται στην αρχή της περιόδου, γίνονται αφενός για να βρουν οι ποδοσφαιριστές τον ρυθμό τους, αφετέρου για να βγάλουν οι προπονητές τα συμπεράσματά τους.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φιλικά παιχνίδια, ειδικά αυτά που διεξάγονται στην αρχή της περιόδου, γίνονται αφενός για να βρουν οι ποδοσφαιριστές τον ρυθμό τους, αφετέρου για να βγάλουν οι προπονητές τα συμπεράσματά τους. Για τους παίκτες που επιπλέον χρειάζονται, αλλά και σε ποιους δεν μπορούν να βασίζονται για τα επίσημα που θα ακολουθήσουν.

Γι’ αυτό και ύστερα από κάθε αγώνα, στις δηλώσεις προπονητών και αθλητών υπάρχει η φράση κλισέ «είδαμε τι μας λείπει, θα είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας». Φυσικά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως υπάρχει μια δόση αλήθειας στα λεγόμενά τους. Ομως είναι γεγονός, αφού αυτά τα ματς καλύπτονται τηλεοπτικά, ότι οι οπαδοί των ομάδων βγάζουν κι αυτοί τα δικά τους συμπεράσματα.

Και αυτά ειδικά για τον Ολυμπιακό προκαλούν ανησυχία, ενόψει της Μακάμπι Χάιφα, αφού τα περυσινά κενά των πρωταθλητών, στα παιχνίδια στην Αυστρία, δεν φάνηκε να έχουν καλυφθεί. Αντιθέτως, αν σε αυτά προστεθούν η απουσία του Ροντρίγκες και το ότι στους μεγάλους σε ηλικία βασικούς έχει προστεθεί ένας χρόνος, η λύση στο πρόβλημα φαντάζει δυσκολότερη.

Η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ είναι σίγουρο πως θα πραγματοποιήσει και άλλες μεταγραφές, έπειτα από τις εισηγήσεις του Μαρτίνς. Ομως όπως άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος προπονητής, τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα, στο Ισραήλ, η ενδεκάδα θα βασιστεί στους παίκτες που έλαβαν μέρος στην αρχική προετοιμασία.

Και όπως διαπιστώθηκε από όλους, υπάρχουν κενά παντού. Και στην αμυντική λειτουργία και στην επίθεση. Αφού η κεντρική γραμμή πολύ δύσκολα μπορεί να περάσει την μπάλα στους επιθετικούς σε σημείο απ’ όπου μπορούν να απειλήσουν. Απόδειξη πως πολλά γκολ των φιλικών επιτεύχθηκαν από κόρνερ και φάουλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή