Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τσέλσι απέσυρε το ενδιαφέρον της

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τσέλσι απέσυρε το ενδιαφέρον της

Η ομάδα του Λονδίνου δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τσέλσι δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ ο σύλλογος του Λονδίνου απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ζήτησε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Πορτογάλου έπαιξε το γεγονός ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι, άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Η Τσέλσι ήταν από τις ομάδες που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο νέος ιδιοκτήτης, Τοντ Μπόελι ήθελε να «ταράξει τα νερά» με μία ηχηρή μεταγραφή. Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τον Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δε θα προχωρήσει αφού ο Τόμας Τούχελ είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Ο Γερμανός θεωρεί ότι η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο θα διαταράξει τις ισορροπίες που υπάρχουν στα αποδυτήρια των Λονδρέζων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή