Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Δανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν. Η ομάδα της Αγγλίας ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν στην Μπρέντφορντ. Στο περσινό Euro είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο και τότε λίγοι έδιναν πιθανότητες να παίξει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος και ανυπομονώ να αρχίσω. Είχα το προνόμιο να αγωνιστώ πολλές φορές στο ‘Ολντ Τράφορντ’, αλλά το να το κάνω φορώντας την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ θα είναι εκπληκτικό συναίσθημα», σημείωσε ο Έρικσεν στις πρώτες του δηλώσεις. 

«Ο Κρίστιαν είναι ένας από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους στην Ευρώπη σε όλη του την καριέρα. Δεν είναι έκπληξη ότι είχε τόσες προτάσεις το καλοκαίρι και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τον πείσουμε ότι είμαστε η κατάλληλη ομάδα για εκείνον», σημείωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή