Ρεάλ Μαδρίτης: Επέστρεψε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Ρεάλ Μαδρίτης: Επέστρεψε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ

Ο 36χρονος Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και πάλι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με τους πρωταθλητές Ισπανίας να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Ο Ισπανός γκαρντ είχε αγωνιστεί στους Μαδριλένους από το 2010 μέχρι το 2016. 

Με τη Ρεάλ κατέκτησε μία Ευρωλίγκα, ένα Διηπειρωτικό, τρία πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ. Ο 36χρονος μπασκετμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Όπως όλα δείχνουν, θα κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Ροντρίγκεθ αγωνίστηκε για μία τριετία στην Αρμάνι Μιλάνο, οδηγώντας την φέτος στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 11.5 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα είχε και 8.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ροντρίγκεθ είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή της Ρεάλ, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Ντζάναν Μούσα. Οι Σέρχιο Γιουλ, Φαμπιάν Κοζέρ και Ρούντι Φερνάντεθ έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή