Ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη γερμανική ομάδα πριν λίγες εβδομάδες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σεμπαστιάν Αλέ, νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ντόρτμουντ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο Ιβοριανός επιθετικός, αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάαλαντ στους Βεστφαλούς, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει όγκο. «Αυτά τα νέα ήταν ένα σοκ και για τον Σεμπαστιάν και για όλους εμάς», σχολίασε ο Σεμπάστιαν Κελ, αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας. «Όλη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας», πρόσθεσε.

Ο Κελ διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος «θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει ότι ο Αλέ θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία». Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Γερμανία για περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Ο Αλέ υπέγραψε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Άγιαξ και η γερμανική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια για να τον κάνει δικό της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή