US Open: Με Τζόκοβιτς και Σερένα Γουίλιαμς οι λίστες συμμετοχής

US Open: Με Τζόκοβιτς και Σερένα Γουίλιαμς οι λίστες συμμετοχής

Ο Σέρβος τενίστας, νικητής του Wimbledon, δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβει μέρος στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ονόματα των Νόβακ Τζόκοβιτς και Σερένα Γουίλιαμς ξεχωρίζουν στις λίστες συμμετοχής του φετινού US Open. Ο Σέρβος τενίστας, νικητής του Wimbledon, δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβει μέρος στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ λόγω της νομοθεσίας που υπάρχει για τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν πήρε μέρος στα Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι.

Ο Τζόκοβιτς πάντως δηλώνει έτοιμος να πληρώσει το τίμημα της απόφασής του να μην εμβολιαστεί. «Δεν σκοπεύω να κάνω το εμβόλιο ακόμα κι αν αυτή η απόφαση με αφήσει εκτός US Open», είπε μετά την κατάκτηση του Wimbledon.

Στις λίστες συμμετοχής του τελευταίου Grand Slam της σεζόν είναι και η Σερένα Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα τενίστρια αγωνίστηκε στο Wimbledon μετά από έναν χρόνο απραξίας.

Η Σερένα Γουίλιαμς έγινε δεκτή στη διοργάνωση του Λονδίνου με wild card. Η 40χρονη τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Χάρμονι Ταν και βρέθηκε εκτός παγκόσμιας κατάταξης χάνοντας και τους τελευταίους της βαθμούς.

Η Αμερικανίδα τενίστρια έχει κατακτήσει το US Open έξι φορές. Το τελευταίο Grand Slam της σεζόν θα διεξαχθεί 29 Αυγούστου με 11 Σεπτεμβρίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή