Ρόμα: Ο Ντιμπάλα αρνήθηκε τη φανέλα με το «10» λόγω του Τότι

Ρόμα: Ο Ντιμπάλα αρνήθηκε τη φανέλα με το «10» λόγω του Τότι

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα της Ρώμης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από την Ρόμα. Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός άσος επέλεξε τον αριθμό 21 για τη φανέλα παρά το γεγονός ότι στη Γιουβέντους φορούσε το «10», που είναι και το αγαπημένο του. Ωστόσο, όπως εξήγησε στους ανθρώπους της Ρόμα, το αρνήθηκε λόγω σεβαστού στον Φραντσέσκο Τότι.

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας της Ρώμης αγωνίστηκε στους «τζιαλορόσι» για 25 χρόνια. Ο Τότι αγωνίστηκε σε περισσότερους από 600 αγώνες με τη φανέλα της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις.

«Μίλησα με τον γενικό διευθυντή και με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το νούμερο 10, το οποίο φυσικά είναι τόσο σημαντικό εδώ λόγω όλων όσων έκανε ο Φραντσέσκο Τότι. 

Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα και αυτό το νούμερο πρέπει να παραμείνουν επειδή σημαίνει πολλά για την πόλη και τους φιλάθλους. Τον ευχαρίστησα γιατί το να φοράει κάποιος μια τέτοια φανέλα απαιτεί πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα.

Το βλέπω ακόμα σαν τη δική του φανέλα. Ίσως θα το φορέσω μια μέρα, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος που έχω το νούμερο 21, που είναι το νούμερο που φορούσα όταν πρωτοξεκίνησα να είμαι επιτυχημένος. Ελπίζω τώρα να αρχίσω να είμαι επιτυχημένος και εδώ», δήλωσε σχετικά ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή