Superleague: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του νέου πρωταθλήματος

Superleague: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του νέου πρωταθλήματος

Τι ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 20-21 Αυγούστου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Superleague. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, το διήμερο 11-12 Μαρτίου θα διεξαχθεί η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. 

Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα ολοκληρωθούν 13-14 Μαΐου. Το πρωτάθλημα για διακοπεί στις 13 Νοεμβρίου και θα επιστρέψει στις 21 Δεκεμβρίου λόγω του Μουντιάλ. 

Η ανακοίνωση της Superleague: 

«Δείτε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, στο οποίο περιλαμβάνεται η κανονική περίοδος και τα Playoffs/Playouts.

Στην αποψινή Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι ανά αγωνιστική ημέρα της κανονικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι για το Πρωτάθλημα Super League 2022-2023, δε θα πρέπει να γίνεται αναφορά σε χορηγούς ονοματοδοσίας προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, αλλά ούτε και σε μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν παλιότερα».

Superleague: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του νέου πρωταθλήματος-1
Superleague: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του νέου πρωταθλήματος-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή