Κριστιάνο Ρονάλντο: Κρίνεται το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κρίνεται το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα έχει συνάντηση με τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα.

Όπως γράφτηκε, καθοριστικό ρόλο για την απόφαση του Πορτογάλου έπαιξε το γεγονός ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι, άλλωστε, μία διοργάνωση στην οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι απόλυτος πρωταγωνιστής. Έχει κατακτήσει το τρόπαιο πέντε φορές ενώ είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 140 γκολ, πρώτος σε συμμετοχές με 183 αγώνες και πρώτος σε ασίστ με 42.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε από την προετοιμασία της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα ανέφερε ότι δεν ήταν παρών λόγω «οικογενειακής υπόθεσης».

Σύμφωνα με το BBC ο Πορτογάλος, που τη Δευτέρα επέστρεψε στην Αγγλία, θα έχει συνάντηση σήμερα Τρίτη (26/7) με τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ. Σε αυτό το ραντεβού θα καθοριστεί και το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός προπονητής, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι ο Πορτογάλος υπολογίζεται κανονικά και ότι δεν πωλείται. Μένει να δούμε αν ο Κριστιάνο θα ρίξει νερό στο κρασί του και θα μείνει στο Μάντσεστερ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, διατεθειμένη να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι οπαδοί των ροχιμπλάνκος συλλέγουν υπογραφές για να αποτρέψουν τη μεταγραφή.

Νωρίτερα, η Τσέλσι απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή