Τυπική διαδικασία για Αρη, στην αναμονή ο Γκαρθία

Τυπική διαδικασία για Αρη, στην αναμονή ο Γκαρθία

Την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο» έκανε χθες ο Μάνου Γκαρθία, αλλά δεν θα κάνει στο αποψινό (21.00) παιχνίδι του Αρη με την Γκόμελ το ντεμπούτο και στους αγώνες

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο» έκανε χθες ο Μάνου Γκαρθία, αλλά δεν θα κάνει στο αποψινό (21.00) παιχνίδι του Αρη με την Γκόμελ το ντεμπούτο και στους αγώνες.

Ακόμα κι αν ήταν έτοιμος αγωνιστικά, ο 24χρονος Ισπανός χαφ δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του 2ου προκριματικού γύρου, κάτι που θα συμβεί στον επόμενο γύρο, στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το 5-1 επί της Κυπελλούχου Λευκορωσίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανατροπής και οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν απόψε μια δεύτερη νίκη για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Αλλωστε, όπως τόνισε ο τεχνικός του Αρη, Χερμάν Μπούργος: «Πάντα έχουμε την ίδια κατεύθυνση να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, η ρεβάνς θα γίνει ξανά στο «Κλ. Βικελίδης», με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ και χωρίς θεατές στις εξέδρες.

Με την ευκαιρία του αγώνα, ο Μάνου Γκαρθία έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως παίκτη του Αρη, δηλώνοντας ενθουσιασμένος. «Ο Γκουαρδιόλα μου είχε δώσει μια συμβουλή: να διαλέγω μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Αυτό ακριβώς έκανα. Με κέρδισαν τα πάντα σε αυτή την ομάδα. Ο πρόεδρος, ο κόσμος, η υποδοχή, η δίψα που έχουν όλοι για να τη δουν να μεγαλώνει. Είμαι εδώ για να τη βοηθήσω και θα δώσω το 100% για να το πετύχει», τόνισε και πρόσθεσε ότι θα είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Μακάμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή