ΑΕΚ: Γερά θεμέλια στην άμυνα με Βίντα

ΑΕΚ: Γερά θεμέλια στην άμυνα με Βίντα

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα η ΑΕΚ και έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Ντομαγκόι Βίντα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα η ΑΕΚ και έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης διεθνής απάντησε θετικά στην πρόταση της Ενωσης και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη σπουδαία μεταγραφή του Κροάτη διεθνούς στόπερ, ο οποίος γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ενωσης.

Αυτή η οψιόν ήταν που έκανε τελικά τη διαφορά και έπεισε τον Βίντα να έλθει στην Ελλάδα. Είχε στα χέρια του κι άλλες προτάσεις με περίπου τα ίδια χρήματα που του πρόσφερε η ΑΕΚ, αλλά καμία άλλη ομάδα δεν του έδινε τη δυνατότητα να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του με ένα μεγάλο σε χρονική διάρκεια συμβόλαιο που θα τον εξασφάλιζε οικονομικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, όπου ο Βίντα αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια με την Μπεσίκτας, η ΑΕΚ του πρόσφερε εγγυημένο συμβόλαιο συνολικού ύψους 3,8 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια. Το δέλεαρ ήταν και η προσυμφωνημένη οψιόν για έναν παραπάνω χρόνο, με τη συνολική αμοιβή του να ξεπερνά τα 5,5 εκατ. ευρώ εάν όλα πάνε καλά. Είναι ουσιαστικά το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του και πέτυχε μια πλουσιοπάροχη συμφωνία.

Κερδισμένη βγαίνει και η ΑΕΚ. Θα μπει στην «Αγια-Σοφιά» με σημαιοφόρο έναν παίκτη που έπαιξε στον τελικό με την Κροατία στο τελευταίο Μουντιάλ, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό τη νέα εποχή στην ιστορία της ομάδας. Είναι έμπειρος αμυντικός και με την ηγετική φυσιογνωμία του θα βοηθήσει πολύ για να αναστραφεί η προβληματική εικόνα μιας ομάδας που πέρυσι έπρεπε να βάζει τρία γκολ για να κερδίζει, γιατί δεχόταν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι δύο γκολ από τα λάθη της στην άμυνα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή