Μάντσεστερ Σίτι: Οπαδοί της θα φορούν high-tech κασκόλ τη νέα σεζόν

Μάντσεστερ Σίτι: Οπαδοί της θα φορούν high-tech κασκόλ τη νέα σεζόν

Τι είδους δεδομένα θα καταγράφει

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα τελευταίας τεχνολογίας κασκόλ θα φορούν ορισμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι τη νέα σεζόν. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει ενσωματωμένο έναν βιομετρικό αισθητήρα στο ύφασμα που θα παρακολουθεί διάφορα δεδομένα.

Το «Connected Scarf» όπως ονομάστηκε, θα καταγράφει βιο-σήματα του σώματος κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Το συγκεκριμένο κασκόλ καταγράφει επίσης διάφορα δεδομένα φυσιολογικών μετρήσεων. Με τον τρόπο αυτό θα προσφέρει πληροφορίες για το πώς αισθάνεται ο κάτοχός του κάθε στιγμή του αγώνα.

«Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τη Σίτι τα τελευταία χρόνια, αναζητούσαμε διαρκώς τρόπους για να συνδέσουμε τους οπαδούς με το άθλημα που αγαπούν σε ένα διαφορετικό επίπεδο», δήλωσε η Άσλεϊ Μαρουσάκ, υπεύθυνη αθλητικού μάρκετινγκ της εταιρείας Cisco που έχει αναλάβει την κατασκευή του συγκεκριμένου κασκόλ.

«Το κασκόλ αυτό είναι θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα και να μετρήσουμε καλύτερα τα σκαμπανεβάσματα του φιλάθλου του ποδοσφαίρου, και πώς το παιχνίδι επηρεάζει τους οπαδούς όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και σωματικά», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή