Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την αγγλική ομάδα ολοκληρώνεται το 2023

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται το σίριαλ για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της αγγλικής ομάδας έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που έχει προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μην ξεχνάμε ότι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του θεσμού.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπολογίζεται κανονικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη νέα σεζόν.

Η εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι ο Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, πρότεινε στην αγγλική ομάδα να λυθεί το συμβόλαιό του. Με αυτόν τον τρόπο και ο πελάτης του θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του με άλλη ομάδα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα απαλλασσόταν από τον πολύ μεγάλο μισθό του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εισπράττει 430.000 ευρώ την εβδομάδα, ή περίπου 1,75 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα εμφανίζεται αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή