Πολ Πογκμπά: Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού

Πολ Πογκμπά: Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πολ Πογκμπά ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον μηνίσκο. Ο Γάλλος μέσος ανακοινώθηκε από τη Γιουβέντους πριν από λίγες εβδομάδες. 

Ωστόσο, δε θα ταξιδέψει με την ομάδα του στις ΗΠΑ προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του. «Μετά από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, ο Πολ Πογκμπά υποβλήθηκε σε ακτινολογικές εξετάσεις που αποκάλυψαν μια βλάβη στον πλάγιο μηνίσκο. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη ορθοπεδική γνωμάτευση. Επομένως, για να συνεχίσει την θεραπεία του, δεν θα συμμετάσχει στο ταξίδι στο Ντάλας», αναφέρει η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου. 

Ο Πολ Πογκμπά αναμένεται να απουσιάσει μερικές εβδομάδες. Αν οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Γιουβέντους επιβεβαιωθούν, τότε ο Γάλλος άσος θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας τέλη Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, δημοσιεύματα της «Gazzetta dello Sport» ανατρέπει τα δεδομένα. Η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι της Γιουβέντους πιέζουν τον ποδοσφαιριστή να χειρουργηθεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αν ο Πογκμπά περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε η στιγμή της επιστροφής του στα γήπεδα θα καθυστερήσει σημαντικά. Η εφημερίδα αναφέρει ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον τέσσερις μήνες, χάνοντας ουσιαστικά και το Μουντιάλ του Κατάρ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή