Λίβερπουλ: Με απουσίες στο Community Shield

Λίβερπουλ: Με απουσίες στο Community Shield

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα παραταχθεί χωρίς τον Άλισον και τον Ντιόγκο Ζότα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως τον Άλισον και τον Ντιόγκο Ζότα θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield. Η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας και της κυπελλούχου Αγγλίας ανοίγει την αυλαία της σεζόν αφού μία εβδομάδα αργότερα θα κάνει ξεκινήσει η Premier League.

Όπως είπε ο Γιούργκεν Κλοπ, η Λίβερπουλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βραζιλιάνου τερματοφύλακας και του Πορτογάλου επιθετικού. Αμφότεροι αναρρώνουν από τραυματισμούς.

«Ο Άλισον προπονήθηκε σήμερα, περισσότερο από την προηγούμενη μέρα. Θα είναι έτοιμος για τη Φούλαμ (σ.σ στις 6 Αυγούστου) αλλά όχι για τον αγώνα κόντρα στη Σίτι Ο Ντιόγκο θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα, δυστυχώς», είπε ο Γερμανός προπονητής εν όψει του αγώνα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι στα σχέδιά του. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή λήγει το επόμενο καλοκαίρι και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδα.

«Ο Μπόμπι είναι η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας» είπε ο Κλοπ. «Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Είναι απαραίτητος για εμάς», υπογράμμισε ο Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε ακόμη και στην αποχώρηση του Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου.

«Χάσαμε τον Σαντιό που ήταν σταθερά παίκτης ενδεκάδας για έξι χρόνια. Μας είπε ότι ήθελε μια νέα πρόκληση. Μας το είπε αρκετά νωρίς και το δεχθήκαμε. Είχαμε χρόνο να το προετοιμάσουμε και αυτό κάναμε», σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή