Μαρτίνς: «Περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων τεσσάρων σεζόν»

Μαρτίνς: «Περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων τεσσάρων σεζόν»

Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού από το 2018

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μήνυμά του στο instagram o Πέδρο Μαρτίνς έριξε τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος προπονητής αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά μετά από τέσσερα χρόνια.

Οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος προπονητής απομακρύνθηκε από τον πάγκο των Πειραιωτών μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο 52χρονος προπονητής καθοδήγησε τους Πειραιώτες σε 221 αγώνες με απολογισμό 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και 37 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς αναφέρει: 

Σήμερα η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό λήγει.

Ήταν 4 χρόνια στα οποία όλοι μαζί κερδίσαμε τίτλους, καταφέραμε εκατοντάδες νίκες και πολλά ρεκόρ. Τον Ολυμπιακό τον σεβάστηκαν πάλι παντού και μαζί γράψαμε ιστορία στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας. Μαζί ξυπνήσαμε τον αθλητικό γίγαντα του Πειραιά και τον οδηγήσαμε σε μία νικηφόρα δυναμική.

Αφήνω το Καραισκάκη περήφανος για την κληρονομιά των τελευταίων 4 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι της ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου καθώς και τους φιλάθλους που μου έχουν στείλει χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Και ξεχωριστά τον Πρόεδρο: για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο project μας.

Αφήνω μία υπέροχη χώρα που πλέον αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Έναν λαό παθιασμένο με το ποδόσφαιρο και τον οποίο πάντα θαύμαζα. Οποτε κλείνω, λέγοντας: θα σε ξαναδώ σύντομα Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ όλους.

View this post on Instagram

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή