Χαμόγελα αισιοδοξίας στον Παναθηναϊκό

Χαμόγελα αισιοδοξίας στον Παναθηναϊκό

Με τον Βαγιαννίδη να κάνει πράματα και θάματα ως δεξιός εξτρέμ και τον Καμπετσή να χάνει τα… άχαστα (δύο τετ α τετ, δύο σουτ σε άδεια εστία και κεφαλιά στο δοκάρι), ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τη (νεοφώτιστη στην Ολλανδία) Φόλενταμ στη «Λεωφόρο», στο τελευταίο φιλικό πριν από την Πράγα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Βαγιαννίδη να κάνει πράματα και θάματα ως δεξιός εξτρέμ και τον Καμπετσή να χάνει τα… άχαστα (δύο τετ α τετ, δύο σουτ σε άδεια εστία και κεφαλιά στο δοκάρι), ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τη (νεοφώτιστη στην Ολλανδία) Φόλενταμ στη «Λεωφόρο», στο τελευταίο φιλικό πριν από την Πράγα. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Κουρμπέλη στο 34΄ (αυστηρή απόφαση σε πέσιμο του Βαγιαννίδη) και αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες δέχθηκαν το πρώτο τους γκολ στα φιλικά προετοιμασίας, με υπέροχο σουτ του Ελ Καντιρί στο 58΄. Με τον ίδιο τρόπο (καταπληκτικό σουτ) ο Καρλίτος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 76΄, πρώτο του Παναθηναϊκού σε ροή αγώνα σε 5 φιλικά! Στο 32΄ αποχώρησε με αδιαθεσία ο Ιωαννίδης, ενώ οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ δεν αγωνίστηκαν λόγω ίωσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (61΄ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (61΄ Σαρδέλης), Σένκεφελντ (46΄ Σάρλια), Μάγκνουσον (46΄ Πούγγουρας), Γκάνεα (79΄ Σάντσες), Κουρμπέλης (61΄ Ρούμπεν), Αλεξανδρόπουλος (61΄ Φρόκου), Τσέριν (79΄ Ηλιάδης), Βαγιαννίδης (79΄ Σιδεράς), Καμπετσής (79΄ Κρυπαράκος), Ιωαννίδης (32΄ Καρλίτος).

• Με τον Μπένιανμιν Βέρμπιτς είναι πιθανό να αυξηθεί η σλοβενική παροικία στο Κορωπί. Οπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του, ο 29χρονος εξτρέμ παρέμεινε στην Πόλη μετά την πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου επί της Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να έλθει άμεσα στην Αθήνα μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας χρήση του δικαιώματος να αλλάξει ομάδα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ο συμπατριώτης του Αντράζ Σπόραρ αναμένεται σήμερα (15.15) στην Αθήνα για να μπει άμεσα στην προετοιμασία και να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σλάβια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή