Σαφάρι για προπονητή και παίκτες στον Ολυμπιακό

Σαφάρι για προπονητή και παίκτες στον Ολυμπιακό

Σαββατοκύριακο συνεχών επαφών και διεργασιών είναι το τρέχον για τον Ολυμπιακό, προκειμένου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς πιάνοντας άμεσα δουλειά

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαββατοκύριακο συνεχών επαφών και διεργασιών είναι το τρέχον για τον Ολυμπιακό, προκειμένου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς πιάνοντας άμεσα δουλειά.

Τις επαφές με τους υποψήφιους προπονητές έχει αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον 39χρονο Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν, πρώην τεχνικό της Χάντερσφιλντ, να είναι ψηλά στη λίστα, και να εξετάζονται επίσης ο 43χρονος Ιταλός Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), ο 40χρονος Ισπανός Τσάμπι Αλόνσο, ο 44χρονος συμπατριώτης του Χαβιέ Καγιέχα, που δεσμεύεται πάντως με συμβόλαιο με τη Αλ Σαμπάμπ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και οι Τιάγκο Μότα και Πέπε Μπορδαλάς.

Αυτή η λίστα όσο περνούν οι ώρες μεγαλώνει και διαφοροποιείται, καθώς οι προτάσεις που καταφθάνουν είναι συνεχείς, με τελευταία αυτήν του 53χρονου πρώην τεχνικού της Εθνικής Κροατίας Σλάβεν Μπίλιτς, και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» καλείται να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Εν τω μεταξύ, χθες υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν τόσο ο Νοτιοκορεάτης μέσος Χουάνγκ Ιν-Μπέομ (τριετές συμβόλαιο) όσο και ο Ισραηλινός αριστερός μπακ Ντόρον Λάιντνερ (τετραετές). Επιθυμία είναι μέχρι το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας να έχουν αποκτηθεί ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, εξτρέμ και «10άρι».

Χθεσινά δημοσιεύματα θεωρούσαν ως βασικούς στόχους τον 22χρονο Γάλλο ακραίο επιθετικό της ιταλικής Κάλιαρι Ματέο Τραμονί και τον 27χρονο Γκαμπονέζο εξτρέμ της Σεντ Ετιέν Ντένις Μπουάνγκα. Για τη θέση του επιτελικού μέσου ισπανικά ΜΜΕ έφεραν στο προσκήνιο ενδιαφέρον για τον 27χρονο διεθνή με τη Βόρεια Μακεδονία Ενις Μπάρντι της Λεβάντε. Μάλιστα όπως αναφέρουν, το ποσό των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού με τον ισπανικό σύλλογο φθάνει στα 3 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή