Παναθηναϊκός: Αγώνας δρόμου για Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Αγώνας δρόμου για Σπόραρ

Με τον Σπόραρ και χωρίς τους Βέρμπιτς – Διούδη θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός στους δύο αγώνες με τη Σλάβια

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Σπόραρ και χωρίς τους Βέρμπιτς – Διούδη θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός στους δύο αγώνες με τη Σλάβια. Ο Σλοβένος επιθετικός, που ταλαιπωρήθηκε από ένα μικρό πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, μπήκε (μαζί με τους Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ, που ξεπέρασαν μια ίωση) στο κανονικό πρόγραμμα και ξεκίνησε αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει να διεκδικήσει, λίγο έστω, χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Πράγας μεθαύριο και στη ρεβάνς της άλλης Πέμπτης στη «Λεωφόρο».

Η αρχική λίστα του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με τη Σλάβια είχε δηλωθεί πριν κλείσει η μεταγραφή του Σπόραρ, γι’ αυτό και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή. Αν και πολύ πιο έτοιμος, ο Βέρμπιτς είναι εκτός διότι έχει αγωνιστεί με την Ντιναμό Κιέβου στα προκριματικά και θα έχει δικαίωμα να παίξει μόνο από τη φάση των ομίλων, εάν φτάσουν οι «πράσινοι» έως εκεί. Εκτός λίστας έμεινε και ο Διούδης, ο οποίος είναι σε αναζήτηση ομάδας, με τον Ξενόπουλο να δηλώνεται 3ος τερματοφύλακας. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Καμπετσής και Σαβιέρ χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν, όπως και ο Σαρδέλης από τη Β΄ ομάδα.

Η κλήρωση των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θα γίνει σήμερα (15.00), πριν τα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου, και ο Παναθηναϊκός, αν προκριθεί, θα κληρωθεί ως ισχυρός με μία από τις Ράκοφ (Πολωνία) / Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία), ΜΟΛ Φέχερβαρ (Ουγγαρία) / Πετροκούμπ (Μολδαβία), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) / Χάμρουν (Μάλτα) και Λουγκάνο (Ελβετία) / Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή