Πλήγμα για ΠΑΟ με Σένκεφελντ

Πλήγμα για ΠΑΟ με Σένκεφελντ

Την ώρα που ο Σένκεφελντ έμεινε αιφνιδιαστικά λόγω ίωσης εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα, ανοικτό αλλά με… παγίδες κράτησε η κληρωτίδα τον δρόμο του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, εάν φτάσει έως εκεί

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο Σένκεφελντ έμεινε αιφνιδιαστικά λόγω ίωσης εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα, ανοικτό αλλά με… παγίδες κράτησε η κληρωτίδα τον δρόμο του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, εάν φτάσει έως εκεί. Οι δύο πιθανοί αντίπαλοί του δεν είναι του επιπέδου των Τσέχων, είναι όμως ομάδες που αν δεν τις μετρήσεις σωστά, εύκολα μπορεί να βρεθείς προ (δυσάρεστης) εκπλήξεως. Οι «πράσινοι» κληρώθηκαν με τον νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκ Τρνάβα – Ρακόβ, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 18 Αυγούστου και το δεύτερο στη «Λεωφόρο» στις 25/8.

Θεωρητικά πιο ψηλό εμπόδιο είναι η ανερχόμενη Ρακόβ, 2η στο πρωτάθλημα Πολωνίας τις δύο τελευταίες χρονιές και κάτοχος του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ στο ίδιο διάστημα. Εδρεύει στην Τσεστόχοβα και προπονητής είναι από το 2016 ο Μάρεκ Πάπζουν, ο οποίος θεωρείται αρχιτέκτονας της επιτυχίας της. Πέρυσι απέκλεισε Σουντούβα και Ρούμπιν Καζάν, πριν την αφήσει εκτός ομίλων στα πλέι οφ η Γάνδη, ενώ φέτος πέρασε εύκολα με δύο νίκες (5-0, 1-0) την Αστάνα, που πέρυσι είχε αποκλείσει τον Αρη. Στο δυναμικό της είναι και δύο Ελληνες διεθνείς, ο (δανεικός από την ΑΕΚ) Σβάρνας και ο Παπανικολάου.

Ελληνα στο ρόστερ της έχει και η Σπαρτάκ Τρνάβα. Ο Κυριάκος Σαββίδης αγωνίζεται στην κυπελλούχο Σλοβακίας (νίκησε στον τελικό τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αντίπαλο του Ολυμπιακού πέρυσι και φέτος) και τη βοήθησε να τερματίσει 3η στο πρωτάθλημα. Η Σπαρτάκ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, καθώς έχει φτάσει παλαιότερα μία φορά (1969) στον ημιτελικό και άλλες δύο φορές (1973, 1974) στον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 23χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Ζόνας Τορό. Θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1, πιθανώς τον Λεβαδειακό, για να δείξει εκεί εάν μπορεί να σταθεί στον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή